Totale renovatie en afwerking van uw parketvloer

Renovatie

Opschuren van het bestaand parket of plankenvloer

Wilt u af van uw doffe, vervuilde laklaag of hebt u geen zin meer in het jaarlijks boenen van uw parket of is de tijd aangebroken om uw interieur te restylen...??? Het opschuren van oude, beschadigde of zwaar vervuilde parketten hoort evenzeer tot ons takenpakket! De parketten worden met de nodige kennis en machines afgeschuurd tot op het brute hout om dan vervolgens de gewenste afwerking te plaatsen (bvb. gepigmenteerde olie, lakken, boenen).

Herstellingen

Ontbrekende en/of beschadigde stukken parket of plankenvloer kunnen door ons vakkundig ingepast of vervangen worden. Dit om het uitzicht van het oorspronkelijk parket te behouden.

Afwerking

Na het afschuren van uw parket of plankenvloer wordt het parket voorzien van de gewenste afwerking.

Daarbij begeleiden wij u naar de meest geschikte afwerking volgens uw wensen met aandacht voor de duurzaamheid van de afwerking en hoe u uw gerenoveerd parket nadien onderhoud.

De meest courante afwerkingen zijn oliën, lakken en boenen veelal in combinatie met een uitgebreid aanbod van kleuren (beits, loog,...). Geeft u uw parket graag een persoonlijke toets, dan zijn er verschillende mogelijkheid om tot een eigen creatie te bekomen. Dit zoals bvb. machinaal of handmatig verouderen van het parket, borstelen, handkrabben, roken,...

vervuild bestaand geboend massief eiken strokenparket
Start schuurwerken
Resultaat na het volledig schuurproces
Resultaat na het volledig schuurproces
Afwerking olie: ter plaatse aanbrengen van 3 kleurstalen
Aanbrengen van de olie als afwerking
Eindresultaat (plinten werden nadien geverfd)
Eindresultaat (plinten werden nadien geverfd)

"Iedere opdracht blijft een uitdaging, dat maakt het 'vak' zo boeiend!"

Contacteer Bram